8.3.12

Nadezhda Mikhalkova


Potpuno me je očarala još kada sam je prvi put videla, kao sićušnu i veselu devojčicu od sedam godinica, u jednom od, meni, najomiljenijih filmova, Oskarom nagradjenom Varljivom suncu. Scena u čamcu koja pokazuje izuzetnu bliskost izmedju nje i njenog oca, koji je takodje njen otac i u realnom životu, je možda i najlepša scena u filmu.


Zašto je Nikita Mihalkov za ovu ulogu izabrao baš svoju ćerku, vrlo brzo je postalo sasvim jasno, jer upravo takav jedan slatki bonbončić je bio potreban da upotpuni ovaj divni film. Da ne pričam o kakvom talentu je reč, dovoljno će biti da kažem : pogledajte film. 


Taj maleni zvrk je skakutao oko glavnih likova tokom celog filma, dajući napetoj atmosferi jednu posebnu notu, naivnost i nevinost, kako samo deca znaju, i onu jedinstvenu lepotu prisnosti jedne porodice. 


A šesnaest godina kasnije, igrala je i u nastavku, Varljivom suncu 2.


Najmlađe je dete slavnog glumca i reditelja Nikite Mihalkova i dizajnerke Tatyane Shigaeve. Na slici je Nadya, njen brat Artyom i sestra Ana, koji su takođe glumci. 


U filmskom svetu je pronašla i muža, reditelja Rezu Gigineishvili, te je danas srećno udata i ima malu bebu rođenu prošle godine. 


Ona je žena koja je sa svojih 25 godina već ostvarena glumica, majka, oprobala se kao dizajner, zatim i kao fotomodel. Pa ipak, sa tako umiljatim licem i prirodnim, toplim osmehom, talentom koji poseduje, još mnogo uloga joj predstoji i, verujem, jedna velika i sjajna karijera.





2 коментара:

  1. u divno! secam se ovog filma, mada ga nikada nisam gledala. hvala za predlog.
    a ona je stvarno prelepa, i, ocigledno, vrlo pametna zena:)

    ОдговориИзбриши
  2. Da, divna je, ja je obožavam. :)

    ОдговориИзбриши